This post was originally published on this site

У церковній залі парафіян і гостей чекав смачний oбiд. Після спільної молитви гостей частували стравами. Владика вручив квіти і висловив подяку всім, хто брав участь у підготовці свята. От. Петро також подякував всiм за працю на благо парафії і повідомив про задум встановити на церковному подвір’ї пам’ятний знак будівничим церкви.

Звеселити присутніх на сцену вийшли учні Школи Українознавства при церкві. Учні, вчителі та батьки повели глядачів у забутий світ весняних обрядових пісень. Весна і свято Матері запанували над світом. Діти привітали матерів і подякували їм за безмежну любов. Знайомі з дитинства пісні і вірші, букети тюльпанів і дитячі усмішки викликали сльози радості у схвильованих матерів. На зміну мелодійним ніжним веснянкам вихором закружляли в танці діти з ансамблю, який працює при церкві. Їхні енергійні українські танці заслужено підтримав зал аплодисментами.

Кожен, хто дивився на запальні танці дітей, слухав весняних пісень школярів, поцінував відмінну українську кухню, розумів, що життя в парафії є повне і злагоджене, як і її майбутнє. З цим почуттям приємно жити, за це треба молитися.