This post was originally published on this site

У Знам’янському дитячому будинку-інтернаті пройшли надзвичайно щасливі дні зустрічі та цікавого, щасливого, активного, сповненого пізнаванням нового, красивого оточуючого життя.

5 червня приїхала місійна група Української Православної Церкви із США, яку очолив його Преосвященство Архієпископ Владика Даниїл. Владика очолює місійні групи з 2003 року по теперішній час. Метою поїздок є створення естетичних умов утримання дітей, реабілітація та соціальна адаптація важконеповносправних дітей.

Спочатку було свято шоколаду, на якому діти самостійно розливали шоколад у формочки та виготовляли шоколадні цукерки, пригощали цукерками та солодощами всіх дітей, весела музика, пісні супроводжували всю виставу.

В цей день в гості до вихованців дитячого будинку та зустрічі з Владикою Даниїлом завітав голова Кіровоградської обласної ради Чорноіваненко Олександр Анатолійович, який подякував Владику та представників Української православної Церкви із США за надання спонсорської допомоги дитячому будинку, діти радо привітали гостя веселими піснями, віршами та обіймами. Наступного дня Владика запросив дітей до піцерії

Челентано. Пригощав дітей піцою, солодкою водою, морозивом і різними смаколиками.

8 червня голова обласної ради Чорноіваненко О.А. вручив Його Преосвященству Владиці Даниїлу цінний подарунок.

В гостях у дітей був директор Департаменту Догаров Олександр Васильович та депутати Кіровоградської обласної ради Ірина Чемерис , Людмила Скоропад та Олександр Приходько, діти радо вітали гостей.