This post was originally published on this site

До Таїнства Святої Сповіді цього дня вперше приступили: Микола Ващук, Владислав Демедасюк, Данило Деревляк, Анна Єщенко, Олександр Качмар, Вікторія Лукань, Юлія Перехожук, Евеліна Рознатюк, Владислав Смерека, Галина Фрончак, Христина Швець, Микита Якуб’як та Назар Якуб’як.

Звертаючись до батьків, отець Іван подякував їм за зусилля у християнському вихованні дітей, а також заохотив і надалі виховувати своїх дітей у християнській вірі, та прикладом свого життя передавати їм любов до Бога і ближніх.

На згадку про цю особливу подію у своєму житті, кожна дитина отримала Пам’ятку про Першу Сповідь і Урочисте Причастя, двомовний молитовник та браслет із іконками святих.

Велика подяка нашому отцеві Івану, Пані Лілії, Пітеру Брашу, всім учителям та організаторам за прекрасне свято в нашому соборі.

Як урочисто і святково були вдягнуті діти цього дня, так і їхні душі нехай завжди будуть урочисто вбрані добрими ділами, і як горіли у їхніх руках свічки під час Літургії, так серця їхні нехай палають любов’ю до Бога та ближніх!

Многії літа!!!
Протодиякон Андрій Фрончак
Фото Олени Лимар