This post was originally published on this site

Для справжньої радості, пісні прослави повинні співати не лише уста, але й розум і воля. Тому зі слів проповіді Архиєпископа Даниїла, все наше життя повинне стати прославою Того, Хто відкупив нас від смерті, бо коли приймаємо Христа у своє життя, то будьмо вірними Йому як ті справжні християни. Нехай нашу вірність не захитають ніякі терпіння та випробування, бо знаємо, що Господь близько. І добро, котре ми повинні творити повсякденно не можна відкладати, а користуватись кожною на це можливістю. Архиєпископ Даниїл, під час проповіді неодноразово наголошував на покликанні бути справжнім християнином. Бо християнинами нас визначають саме наші вчинки, а не щось інше. Саме тому «ми повинні бути обережними живучи наше життя, бо ми можемо бути тою єдиною Біблією, яку хтось коли небуть читав» – доповнив Архиєрей.

І мир Божий, що вищий від усякого уявлення, берегтиме серце і думки наші у Христі Ісусі” (Фил. 4, 7) як зазначається в апостольському уривку свята, котрий під час літургії прочитав Іподиякон Микола.

І саме таким чином наше життя стане піснею прослави і благословення: „Того, Хто йде в ім’я Господнє” (Мт. 21, 9), що твердить нам Євангліє сьогоднішнього свята, яке зачитав сам Архиєрей.