This post was originally published on this site

Подяка від Українських Сімей

У цей Різдвяний період радість і мир відчувається в серцях багатьох людей в Україні, які отримали гуманітарну допомогу від Товариства Святого Андрія та Української Православної Церкви США.

Минулого року Українське Православне Товариство Святого Андрія та відділ Християнського Милосердя при Консисторії зібрали та доставили необхідну допомогу бідним сім’ям, сиротинцям, людям похилого віку, пораненим солдатам та біженцям. Українська Православна Церква США доставила більш ніж 800 фунтів одягу пожертвувані вірними та духовенством Церкви. УПЦ США постійно ​​підтримує в Україні тих хто в потребі, гуманітарною та матеріальною допомогою.

За великі заслуги Товариства святого Андрія та Української Православної Церкви США була висловлена особлива подяка у Листівках та Різдвяних Привітаннях від багатьох сімей, дитячих будинків України усім парафіянам УПЦ США, Високопреосвященнішому Архієпископу-Номінанту Даниїлу та протодиякону Ігору Махлаю голові товариства Св. Андрія.

За вашої підтримки, Товариство Св. Андрія та УПЦ США ​​буде збирати і доставляти необхідну допомогу потребуючим та буде в змозі виконати багато інших запланованих проектів у 2017 році.