This post was originally published on this site

У неділю 23 жовтня 2016 р. Українська Православна Церква Святої Трійці у місті Трентон, Нью-Джерсі відсвяткувала свою 97 річницю заснування. Це був духовно-піднесений день.

Урочисту Божественну Літургію очолили Преосвященний Архиєпископ Південної Америки Єремія та Преосвященний Архиєпископ-номінант УПЦ США Даниїл. Теплі та молитовні побажання наших Владик у цей день принесли духовну радість усім нам. Як було приємно бачити коли діти після Божественної Літургії підійшли до Владик привітали їх та щиросердечно пригорнулися до них коли ті молились за них та дали їм дарунки.

У цей день ми також молились до Всевишнього за нашого дорогого Митрополита Антонія, який не зміг бути присутнім за станом свого здоров’я.

Владики згадували як вони ще були дияконами та служили у цій церкві, а Владика Єремія був висвячений Митрополитом Антонієм у цій церкві на диякона 30 листопада 1988 року. Ми молитовно згадували усіх єпископів та священиків які возносили молитви у цьому храмі та їхні родини, усіх фундаторів та усіх вірних людей які відійшли у вічність.